Всеки човек, в зависимост от психоемоционалното си състояние, е на

...
 
Всеки човек, в зависимост от психоемоционалното си състояние, е на
Коментари Харесай

Картинен тест: каква енергия преобладава във вас?

 

Всеки човек, според от психоемоционалното си положение, е на едно или друго енергийно равнище. С помощта на психически проби можете да определите кой.

Всичко, което би трябвало да извършите, е да разгледате фотографията и да определите кое животно ви вълнува най -много.

 

 

 

Котка

В логиката на психиката котките символизират успокоение и мъдрост. Ако това животно е привлякло вниманието ви, това значи, че сега сте в положение на разбор. Опитвайки се да разберете какви неточности сте създали в предишното или в каква посока ще продължите. Може би сте на стадий саморазвитие, отделяте доста внимание на вашата персона (задълбочаване в ученията, насърчаване на нови гении, рационализиране на уменията ви по време на работа и т.н.).

 

Риба

В доста култури по света рибата символизира ново начало, изобилие. Ако този знак е привлякъл вниманието ви, това значи, че сега сте в положение на основаване. Вашето мислене е „ изострено “ за творчество и развиване. Не можете да останете статични, предпочитайки придвижването.

 

Лебед

Символ на естетика. Сега се чувствате добре и умерено. Тревожните мисли не ви тормозят и даже да зародят, бързо ги прогонвате. В този миг от живота си вие не учите, а обучавате другите, защото разбирате, че сте достигнали нужното равнище на развиване. Вие сте този, който може да стане за хората освен правилен другар, само че и старши ментор.

 

Пантера

Положителната сила надвива във вас. Сега сте фокусирани върху трансформирането на живота си, за приемане на качествени резултати. Може би имате доста разнообразни неща за извършване през този интервал от живота си и се пробвате да извършите всичко в точния момент. Можете да се уморите доста от работа. Опитайте се да се концентрирайте върху едно нещо, тъй като загубата на сила може да докара до прегаряне.

 

Гълъб

Свободолюбива птица, която символизира мира и другарството. Ако се интересувате от него, в този момент сте в умерено положение. В логиката на психиката той значи интервал на струпване на сила. Не губите вътрешните си запаси за други хора, защото предпочитате да се концентрирайте върху себе си. Чувствате се добре и умерено.

 

Полярна мечка

Ако сте избрали бяла мечка, в този момент преминавате през сложни времена. Нещо или някой ви избива от коловоза ви, което води до загуба на хладнокръвие. Може би някакъв проблем ви тормози на подсъзнателно равнище. Енергията на експанзията надвива във вас. За да се успокоите, би трябвало вярно да изпитате отрицателни страсти, да говорите с близки или да се дистанцирате от дразнителя.

Паяк

Сега се пробвате да се изолирате от казуса, който ви тормози. Предпочитате да останете в профил, в сравнение с да се втурнете в дебелината на нещата. Във вас надвива силата на страха, която се пробвате да прикриете с изолираност и равнодушие.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР